Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
    Интересно, явно има търсене за катализатори на Французойки! Преди месец свиха катализатора на служебното пежо партнер!
    Най вероятно защото се търгуват по 400-500лв бр от hdi по-точно
    sigpicalfa 164turbo s4
    части втора употреба за алфа всичко за 156
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
    0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Моето семейно щастие преди време също умря заради Алфунята. Оставих жената ,но запазих колата/въпрос на избор/.

Geri_ms давай да се взимаме?
      Няма за коли поне да се караме.
      Абе то поводи за каране винаги има,тя и жена ми харесва Алфите,много се радваше че взехме Алфа пък и колата я взехме точно на рождения и ден,прие я един вид като екстра подарък,ама после почна да ревнува.
      Сега ми казва,,Искам да съм Алфа,само скъпи неща да ми купуваш"
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
        Ааа всички заслужават внимание, никоя няма да е пренебрегната, обещавам!
        И аз обещавам,давай да ги запознаваме.
        Моята типично по мъжки е по-стара,груба
        /ръмбава/,ръмжаща.156 е по-нова,закръгленка и с нова муцунка.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Айде тук ще избарбаронствам с новия лип и прагчетата....с две телефонни снимки
          Направо все едно нова кола съм си купил днес...
          Attached Files
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            И аз обещавам,давай да ги запознаваме.
            Моята типично по мъжки е по-стара,груба
            /ръмбава/,ръмжаща.156 е по-нова,закръгленка и с нова муцунка.
            Аз предлагам да се взимате една истинска Алфистка двойка ще сте, имате моята благословия
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Айде тук ще избарбаронствам с новия лип и прагчетата....с две телефонни снимки
              Ей като малко детенце си Казах ти закарай я на някоя полянка, земи едно фото и тогава пускай Да ахне форумО
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Ей като малко детенце си Казах ти закарай я на някоя полянка, земи едно фото и тогава пускай Да ахне форумО
                Мъжко сЪрце не трае.

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Аз предлагам да се взимате една истинска Алфистка двойка ще сте, имате моята благословия
                  Ааа, аз съм се зарекла с алфисти вече да не се забърквам, макар че съдба, все на такива налитам...

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Айде тук ще избарбаронствам с новия лип и прагчетата....с две телефонни снимки
                  Много добре изглежда,дори без зелена полянка и със снимки от телефон Хубавото си е хубаво!
                  http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Браво Сатана Колата е чук
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
                      Още не съм го засякъл, но мисля че е към 11..

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Иначе коментари всякакви чувам... твърде ниска била, много ми харчела, не била маневрена, само идиот би си взел италианска кола, не била кола за момче на моята възраст (на 20 съм), всички алфи от преди 2001 били за моргата.. (моята е 99').. всичко съм чувал вече... е кажете ми как човек да се радва на новата си кола ? ...
                      Колега и аз съм ги чувал всичките тези работи че и още ама като стане въпрос да идем в София с какво с Алфата,да идем до Варна с какво с алфата, на море познай с какво с АЛФАТА, пък като им кажа да идем с някоя от тяхните коли малки били,нямало климатик,с това 1.6 и пет човека,БМВ-то ще ни изгори душата и т.н. и това им го натяквам поктоянно и се поспряха
                      AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                      http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                      Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                      BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

• [QUOTE=Geri_ms;899096]Ааа, аз съм се зарекла с алфисти вече да не се забърквам, макар че съдба, все на такива налитам...

хехехе така ли тънко ми отказа ,ще те е яд после момиче.

Comment

• Абе хора това с тия катализатори е прекалено! И мой приятел със ситроен пострада...
                          Какво ли ще е да ги видиш келеменцата докато са вдигнали колата на крика и режат отдолу и по някаква случайност да носиш щанга с която с един удар да можеш да махнеш крика...

Comment

• Абе гледам тука един колега в Далаверите продава гума с дот 4200....според вас това етично ли е?И трябва ли да е забранено и да се следи от форумните стражари?По самата гума се виждат пукнатини и т.н...то по-скоро не е гума, а пластмасово колело, де...
                            Според мен граничи с непредумишлено убийство това...
                            Четох някъде, че гуми над 6 години се считат за опасни от повечето производители на коли/гуми и т.н...та тая гума е на 11 години....
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Такива гуми принципно се подаряват И се карат като задни на Е30ките за няколко обиколки на Калояново
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Всякакви ги има... Виждал съм да се продават гуми с дот 96-та година (даже май беше точно тук) - писах съобщение на продавача, че гумите са 96-та година, той ми обясни, че всичко си е перфектно защото имали много грайфер...

Comment

Working...
                                X